Vår historia

Hos Skoglunds utgår vi alltid från Dig. För alla ser vi olika ut, alla har vi olika kroppar, olika silhuetter, olika behov – och vi har alla olika uppfattning om vad stil och mode är. Och det speglas i vårt utbud. Oavsett om du vill ha ett komfortabelt ytterplagg som kan bäras i ur och skur, eller om du vill ha ett fantastiskt nyckelplagg som följer med dig under de där speciella tillfällena i livet så har Skoglunds något för just dig.
Där varje plagg framhäver det tilltalande och det individuella. Vi erbjuder nämligen handplockade ytterplagg och accessoarer för kvinnor och män, med ett brett sortiment och ett lika brett storleksspann. Skoglunds arbetar tillsammans med flertalet noga utvalda leverantörer.
Ytterplaggen hos oss är inte skapade för att hänga i garderoben, de mår bäst av att bäras av dig. Ofta och länge.
För är det något vi på Skoglunds aldrig någonsin tummar på så är det kvalité. Vi känner stor stolthet över kvalitén i våra plagg och just kvalité har funnits i vårt dna sedan vi startade familjeföretaget för 34 år sedan. Och vi gör heller aldrig avkall på utmärkt service.
Tittar man sen bortom våra grundpelare så upptäcker man något annat – vår strävan att ständigt förnya oss.
Hos Skoglunds hittar du såväl de klassiska som de oväntade ytterplaggen – helt enkelt ”Modern Classics & Iconic Fashion Pieces”.
Back to Top